Denk mee met 112 Twente

Op de een of andere manier ben ik regelmatig in de buurt van gebeurtenissen die niet veel later op 112Twente te lezen zijn.

Veel branden in Enschede

De laatste tijden zijn er veel branden in Enschede geweest

Het Wok restaurant aan het meubelboulevard van Enschede was eerst aan de beurt. Vlak daarna is ongeveer de helft van dat zelfde meubelboulevard afgebrand.

De superstore Halfords, McDonalds, de Kwantum, en nog een aantal kleinere winkels.

Toen was het winkelcomplex aan de Posten in Enschede aan de beurt. Laat ik daar nu net weer in de buurt zijn. Grote vlammen, veel brandweer en hulpdiensten. Alles afgebrand, weg winkelcomplex. Ik heb er een video van gemaakt en on the spot naar @112twente gestuurd.

Een paar minuten later hadden ze mijn video al op hun website staan. Klik op bovenstaande afbeelding voor mijn video bij 112Twente.

Help je medemens en kijk om je heen

Meehelpen kan op vele manier. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone in de zak. Sta je in de file, zie je een calamiteit voor je. Zet het dan snel op Twitter. Letop: alleen als je stilstaat in je auto (want je eigen veiligheid boven alles).

Denk mee met 112. Zie een onveilige situatie, een ongeval, incident of calamiteit. Maak een foto of video en stuur dit naar @112twente en ze zorgen dat het snel verspreidt wordt via Twitter, Youtube en hun eigen website.

Deel deze post:
FacebookTwitterLinkedInEmail