Derek Ogilvie The Unexpected Tour Bezoekersverslag

Met een sceptische blik naar de paranormale wereld ben ik bij een show van Derek Ogilvie aanwezig geweest.

Omdat ik zelf graag gebeurtenissen van het verleden en het nu graag wil analyseren en wetenschappelijk probeer te onderbouwen stond ik tijdens deze voorstelling wel open voor Derek.

Zijn opkomst op het podium was behoorlijk spectaculair waarbij alle mensen opstonden en enthousiast meeklapten op het ritme van de muziek die zeer meesleurend was. Het emotie niveau was hiermee positief gezet.

Na een aantal grappen en grollen van Derek begon hij met de readings waarbij hij willekeurig details binnen kreeg en probeerde deze te koppelen naar individuen uit de zaal.

Op tv heb ik zijn shows regelmatig gezien, als The Baby Whisperer, Baby’s Wil is Wet, The Ghost Whisperer en zijn live shows waarbij hij readings op totale vreemden uitvoert.

Wat is een reading

Een reading is het lezen van aanwezige en of binnen gekomen energie. Deze energie kan komen vanuit het hiernamaals of een aanwezig bestaand persoon. De reader in dit geval Derek Ogilvie, vertaald deze energie naar menselijk begrijpbare taal is daardoor in staat als tolk op te treden tussen deze energie en het publiek. De readings hieronder is een kleine greep van de vele readings die hij tijdens zijn performance uitvoerde.

De readings die mij bijbleven tijdens deze show zal ik hieronder kort beschrijven, de reden dat ik deze vermeldt is omdat ik overtuigd was van deze readings, de reactie en de emoties die daarop volgden. Hoe kon die man deze informatie van deze mensen kennen. Het zijn geen zaken die je op FaceBook of Twitter publiceert, simpelweg omdat ze te persoonlijk zijn of te beschamend om online over te praten.

Reading Hypotheek

Derek Ogilvie kon vertellen dat een bezoeker hypotheek problemen had met een bedrag van 160.000,- euro. En daarna nog eens had verzwegen dat hij een extra 8000,- euro in schuld stond bij zijn moeder.

Reading Medicatie

Derek Ogilvie kon een vrouwelijke bezoeker vertellen dat ze 5 verschillende soorten type medicatie gebruikte. En dat ze verzweeg dat het eigenlijk 6 verschillende waren.

Reading Ongeluk

Derek Ogilvie kon een mannelijke bezoeker vertellen dat een geliefde met zijn auto tegen een boom was gereden. De bestuurder was op slag dood doordat de motorblok van de auto het interieur was binnen gedrongen. De bijrijder had het overleeft.

Reading Onderrug

Derek Ogilvie kon een vrouwelijke bezoeker vertellen dat zij last had van haar onderrug en dat het lag in haar ruggengraat waarbij de 3de wervel het probleem was. Dit klopte. Tevens kon hij haar vertellen dat iedere keer dat ze naar het toilet moest voor de grote boodschap ze meer pijn had in haar onderrug. Ook dit kon de vrouw positief bevestigen.

Derek vertelde dat tijdens zijn shows de vrouwen 90% van publiek vullen, en bedankte de resterende 10% van de mannen voor hun komst. Mede omdat deze groep vaker sceptisch en ongelovig zijn voor dit onderwerp.

3 Type mensen tijdens de show van Derek Ogilvie

Er zullen altijd sceptische mensen bestaan die Derek’s gave zullen willen ondermijnen. Daarnaast is er een groep die zijn readings niet kunnen verklaren, er niet volledig open voor staan en zich er niet aan toe willen geven maar het ook niet direct wil afwimpelen. En er zal altijd een groep mensen bestaan die volledig met hem in zee gaan zonder te twijfelen.

Welke kant je ook kiest of in welke groep je jezelf het prettigst voelt, ieder zijn keus en laten we dat van elkaar respecteren.

Deel deze post:
FacebookTwitterLinkedInEmail