Franse Bulldog – Luxe Zilveren Spaarpot

Luxe Zilveren spaarpot van een Franse bulldog. Prachtige spaarpot en decoratie om je kleingeld in op te bergen. Kan ook heel goed gebruikt worden als standbeeld ter decoratie in een kast, op een bureau of op tafel. Tip: Uitstekend cadeau voor liefhebbers van mooie spaarpotten en beelden. Cadeautip: verjaardag, housewarming of bruiloft. Afmeting: 17 x15 cm (bxh)

Franse Bulldog – Spaarpot Big Jack

Spaarpot. De hond die je niet moet uitlaten, die niet blaft, maar je toch dagelijks laat lachen? Dat is Big Jack! Deze adorabele Franse Bulldog is het ideale decoratiestuk voor elk interieur. Aan wie geef jij deze Studio Design Pomme pidou? Pomme pidou is een Belgisch merk dat keramische spaarpotten en decoratie objecten maakt. De producten worden steeds gekenmerkt door leuke diertjes met frisse prints die meteen een lach op je gezicht toveren. Daarom worden ze ook smilemakers genoemd. Ideaal als geschenk of gewoon voor jezelf! Dit item is volledig handgemaakt en –geschilderd en hierdoor is elk item uniek.

Franse Bulldog – Spaarpot Big Jack

Frenchie Jack Spaarpot kon het niet weerstaan en moest zijn engelenvleugels aantrekken. Let maar op, want hij is helemaal klaar om je hartje te veroveren. Zorg jij goed voor hem? Dan is hij de engelbewaarder van jouw centjes! Komt met een gratis Pomme pidou geschenkdoos.

Franse Bulldog – Spaarpot Big Jack

Deze Franse Bulldog Spaarpot Jack is een echte bestseller! Een designstuk of spaarpot, u kiest zelf, maar deze Studio Design hond heeft gloednieuwe zwart-witte printjes die je meteen bekoren. Kies je favorietje en haal deze bulldog snel in huis! Pomme pidou is een Belgisch merk dat keramische spaarpotten en decoratie objecten maakt. De producten worden steeds gekenmerkt door leuke diertjes met frisse prints die meteen een lach op je gezicht toveren. Daarom worden ze ook smilemakers genoemd. Ideaal als geschenk of gewoon voor jezelf!