Franse Bulldog – TuinBeeld Horen Zien en Zwijgen

3 Op een rij! Het beeld van Horen Zwijgen en Zien is geschikt voor binnen en buiten en kan ook in de winter gewoon buiten blijven staan. de afmetingen zijn: hoogte 25 cm breedte 13 cm diepte 13 cm het gewicht is 8.2 kg. Het beeld is in ons eigen land op ambachtelijke wijzen gemaakt.

Franse Bulldog – Tuinbeeld in Zwart en Goud

Een Franse Bulldog in Zwart met Goud. Een mooi stevig en gedetailleerd beeld van stevig Polystone in hoogglanslak met 40 cm. hoogte. In wit goud en zwart goud, maar ook andere kleuren, te krijgen. Het beeld is voor binnen en buiten.

Franse Bulldog – Tuinbeeld Franse Bulldog

Tuinbeeld Franse Bulldog hond zwart 29 cm. Dit gedetailleerde dieren beeldje van een hond/Franse Bulldog is gemaakt van polystone en heeft een formaat van ongeveer L26 x B19 x H29 cm. Dit dieren decoratie tuinbeeldje is geschikt voor binnen en buiten in de tuin. Honden/Franse Bulldog tuin decoratie dieren beelden.

Franse Bulldog – Tuinbeeld Franse Bulldog Licht Bruin Fawn

Tuinbeeld Franse Bulldog hond lichtbruin 29 cm. Dit gedetailleerde dieren beeldje van een hond/Franse Bulldog is gemaakt van polystone en heeft een formaat van ongeveer L26 x B19 x H29 cm. Dit dieren decoratie tuinbeeldje is geschikt voor binnen en buiten in de tuin. Honden/Franse Bulldog tuin decoratie dieren beelden.

Franse Bulldog – Tuinbeeld staande Franse Bulldog

Dierenbeeld staande Franse Bulldog staand 38 cm. Dierenbeeld van een Franse Bulldog in staande houding. Formaat: 38 x 19 x 30 cm. Geschikt voor zowel binnen als buiten. Materiaal: polystone.
Ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Franse Bulldog – Franse Bulldog Kerstbal

Franse Bulldog Kerstbal. Luxe kerstbal van uw favoriete huisdier. De kerstbal is gemaakt van kunststof gevuld met polystyreen en is niet breekbaar. Verpakt in een mooie cadeaubox. Diameter: ongeveer 8 cm. Gewicht: ongeveer 40 gram. Superleuk voor de kerstboom of als cadeau te geven.

Franse Bulldog – Franse Bulldog Beeld in Wit Goud

Een mooi en gedetailleerd beeld van stevig Polystone in hoogglanslak 40 cm. hoogte. In wit goud en zwart goud te krijgen bij Vrolijke Beelden voor binnen en buiten.