Franse Bulldog – YourDog Franse Bulldog

Yourdog voor de Franse Bulldog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte. Voor het maken van een 12 KG Yourdog wordt 10,6 KG vlees ingedroogd. Zo kan dit worden verwerkt in het Yourdog hondenvoer.

Wij maken gebruik van hoge kwaliteit eiwitten die ten goede komen aan de algehele conditie van de Franse Bulldog. Onder andere het lamsvet en de zalmolie zorgen voor een volle glanzende vacht. Ook bevat Yourdog ingrediënten die bijdrage aan gezonde gewrichten en een optimale vertering van de Franse Bulldog.

Franse Bulldog – Royal Canin Franse Bulldog

De Franse Bulldog. Een korte schedel, bijna even breed als lang, een bovenkaak die korter is dan de onderkaak en krachtige kauwspieren. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de Franse Bulldog lastig eten in zijn bek kan nemen. Hierdoor slikt hij ook zijn brokjes zonder te kauwen door. De vorm van de Franse Bulldog 26 Adult brokje is zodanig aangepast dat de Franse Bulldog ze gemakkelijk op kan pakken. De grootte en textuur bevorderen het kauwen en dragen bij aan een goede mondhygiëne.

Franse Bulldog – Ultima Franse Bulldog

De Franse bulldog is een klein hondenras, actief, sterk en intelligent. Zijn unieke hoofd onderscheidt zich door de korte neus, een typisch kenmerk van kortschedelige honden. Dit kenmerk kan echter een bron zijn van problemen met ademhaling, spijsvertering en skelet. Ultima Franse Bulldog is een voeding die speciaal door dierenartsen van Affinity is geformuleerd en speciaal is samengesteld voor dit specifieke hondenras met ingrediënten van hoge kwaliteit zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

– huidverzorging.
– onderhoud van de gewrichten.
– aan het gebit aangepast.
– gemakkelijke spijsvertering.
– verzorging van hart en ademhaling.