Hekel aan dierenmishandeling want Gijs is dood

Gijs de Gans, de bekende tamme gans van de Kinderboerderij Erve ‘t Wooldrik in Enschede is dood door mishandeling. Doodgeslagen door dierenmishandeling.

Op Facebook hebben ze het verslag gedaan en een oproep om alle informatie te verstrekken, alles om de daders op te sporen.

Eigen consumptie?

Daarnaast hebben ze 2 kippen meegenomen en 1 van het leven beroofd. Waarom doen mensen dit? Zijn dit mensen die deze dieren opeten omdat er geld is voor de supermarkt, of is het gewoon leedvermaak geweest. Een stel baldadige jongeren of een bewuste daad uit frustratie op anderen? Zeg het maar. De dierenliefhebber kan deze mensen beter niet op heterdaad betrappen.

Het is te triest voor woorden. Mensen die zich gedragen als, ja wat eigenlijk (beesten?), die uit eigen onvermogen en beperkingen dieren gaan mishandelen.

Niet te begrijpen

Hoeveel hersencellen moet je missen om er op uit te gaan met in het gedachten, laat ik eens wat onschuldige dieren een pijnlijke dood brengen?

Dan kan je je voorstellen hoe deze mensen in het dagelijks leven functioneren. NIET dus. Ze voelen zich verheven boven de dieren, krijgen een machtsgevoel door een dier wat aan te doen.

Spot de hater

Deze mensen zijn onder ons, doen zich voor als een normaal functionerend persoon. Schijn bedriegt..

Deel deze post:
FacebookTwitterLinkedInEmail