Ik heb je wat gestuurd via Snapchat

Heb je dat gezien?

Waar dan? Ja het is alweer weg, want het was tussen de 1 en 10 seconden zichtbaar voordat het de eeuwige jachtvelden bereikte. Snapchat.

Screenshots maken

Tenzij je snel genoeg bent om een screenshot op je mobiel te maken.  Ook dan weet de andere gebruiker dat je dat deed want ze krijgen er een melding van. Snapchat, ik ben er mee bezig. Wat is het, wat kan je ermee en

waarom bestaat het. Waarschijnlijk is er de behoefte bij een bepaalde doelgroep om foto’s en video’s rond te sturen waar niet al te lang naar gekeken mag worden.

Wat het daglicht niet kan verdragen, of censuur is voor anderen. Het werkt niet zoals sms of Whatsapp, want daar blijft de geschiedenis met foto’s en video’s zichtbaar. Met de Snapchat app maak je een foto of een korte video.

Je stuurt het naar een mede Snapchatter en die kan het vervolgens vanaf de mobiele telefoon een aantal seconden bekijken. Daarna nooit meer. Tenzij je hebt ingesteld dat het een aantal keren herhaaldelijk mag worden bekeken voordat het voor altijd verdwijnt.

Persoonlijke verhaallijn

En dan heb je nog je persoonlijke verhaallijn. Hier voeg je foto’s en video’s toe die 24 uur zichtbaar blijven voor al je Snapchat contactpersonen. Leuk? Waarschijnlijk voor velen wel. Ik zou zeggen probeer het eens. Je mag mij als proefcontactpersoon gebruiken. Of roep jou ervaringen hieronder, dat mag ook.

Deel deze post:
FacebookTwitterLinkedInEmail