Makkelijk geld verdienen met fotos op je telefoon

Hoe makkelijk wil je het hebben

Wist je dat je met je foto’s die je toch al op je mobiele telefoon hebt geld kunt verdienen via Foap? Dat klopt! Foap is een fotografie achtige marktplaats waar je jou zelf gemaakte foto’s online kan verkopen. Kopers zoeken dagelijks op de website van Foap naar specifieke foto’s die ze nodig hebben.

Foap is een app die je op je mobiele telefoon installeert. Het enige wat je hoeft te doen is een foto te maken en deze via deze app te uploaden naar Foap. Vanaf dat moment is je foto wereldwijd beschikbaar voor elke koper.

Wanneer verdien ik geld

Op het moment dat je een foto verkoopt verdien je $5. De foto zelf kost $10 waarvan er ook $5 naar Foap gaat. 50% is dus voor jou. Je hoeft er niets meer voor te doen. De foto kan zo vaak verkocht worden als een verkoper het maar wil kopen. Je blijft verdienen aan je foto’s.

Hoe kom ik aan mooie foto’s

Bijna iedereen heeft wel een mobiele telefoon met camera bij zich. Een foto maken is dan ook zo gebeurd. Ze hoeven niet eerst via een website of computer ergens te worden neer gezet. Nee, direct na het maken van de foto op je mobiel kan je op je mobiel met de app Foap de foto uploaden voor verkoop. Klaar! Zorg wel dat je kwalitatief goede foto’s maakt. Dat wil zeggen, met genoeg licht, scherpte en focus op het onderwerp. Voor elk onderwerp is er wel een koper.

Laat je creativiteit en vrijheid je gang gaan en klik er op los! Pak die extra verdiensten mee en Foap ze! Website: https://www.foap.com

Deel deze post:
FacebookTwitterLinkedInEmail