MyFitnessPal en ik zijn weer beste vrienden

 

Zal ik eens lekker meedoen met MyFitnessPal, en de meest voorgenomen voornemen dat elk jaar op 1 januari voor duizenden mensen start?

Ja natuurlijk doe ik mee!

Ik ben opzoek naar een betere versie van mijzelf. Niet 2 punt 0, niet 3 punt 0. Maar gewoon de beste versie die ik kan zijn. Mentaal en Fysiek. Mentaal daag ik mijzelf zoveel mogelijk uit. Fysiek daarentegen doe ik dat niet genoeg. En daar gaat nu verandering in komen. Ja dat zeggen ze allemaal op 1 januari. Maar ik meen het!

MyFitnessPal heeft mij al eerder ondersteund toen ik bijvoorbeeld in de Freeletics periode zat. Deze HIT trainingen vergde erg veel me waarbij het eten van de juiste hoeveelheden goede voeding me echt heeft geholpen. Ik ken echt niet van alle producten het aantal voedingsstoffen en calorieën per 100 gram. En dan moet ik ook niet willen. Daar heb je tools voor zoals MyFitnessPal.

Werkelijk alle producten kan je er in vinden. De barcode scanoptie helpt om nog sneller je voeding toe te voegen in je dag logboek. Daarom staat hier mijn teller online. Iedereen kan het zien en mag mij erop aanspreken als er geen resultaten (of juist wel) zijn.

Ik zeg lets goooooooo!

Deel deze post:
FacebookTwitterLinkedInEmail