Portemonnee op de kop voor een iPhone oplaadkabel

Want het nieuws en de kranten staan er bol van. Alle specialisten hebben hun verhaal kunnen doen want nep kabels (die net zo goed werken als de originele) zijn levensgevaarlijk. Ze kunnen brand veroorzaken en je hele straat afbranden.

Dat de Note versie van de Samsung ontploffingsgevaar kent, of magnetrons in brand kunnen vliegen, TV’s die op stand-by staan spontaan kunnen gaan ontvlammen, batterijen die gaan smeulen in je dure apparaten, wordt voor het gemak niet genoemd.

Voor het gemak zullen we het even vergeten, want terug naar de oplaadkabel.

Want we kunnen beter de ‘betere’ duren iPhone oplaadkabels gaan aanschaffen a 25,- euro, i.p.v. 2 euro uit het verre oosten inclusief verzendkosten, jazeker INCLUSIEF!. Als je het maar vaak en hard roept is de kans groot dat de consument graag 25,- euro neerlegt voor een kabel i.p.v. 2,- euro.

De leverancier van de originele producten worden er in ieder geval wel beter van. Die hebben het brood op de plank ook nodig. Wat vind jij?

Maak je keuze:

iPhone Oplaad kabel Mervin Willemsz

 

Of betaal je liever:

iPhone7-kabel-Mervin-Willemsz

 

Als je het maar vaak en hard genoeg roept is de kans groot dat de consument graag 25,- euro neerlegt voor een kabeltje, i.p.v. 2,- euro.

Deel deze post:
FacebookTwitterLinkedInEmail